30.8.2016

A DAY WITH ME

Maanantaina 29.8. kello
6.29 Herään johonkin ihmeelliseen mekastukseen, joka tuli ulkoota. Painan pään vielä tyynyyn ja kuvittelin kai että kello olisi vasta aamuyötä.
6.30 Soi herätys ja nappaan puhelimeni selaillakseni instagramin, facebookin ja saapuneet viestit. Mä en ikinä anna herätyksen soida yhtään, koska todellakin vihaan sen ääntä ja säikähdän siihen muutenkin joka kerta.  Yö oli tosi sekava ja silmäpussitkin tuntuvat siltä, että en olisi nukkunut yhtään. Väsyttää.

6.40 Viimeiseksi tsekkaus missä meikkipaketti on matkalla ja huomaan, että saapumispäivä on ilmoitettu täksi päiväksi! Nyt ylös ja naamapesulle. Sen jälkeen sängyn petaus ja naamarasvan laitto naamaan.
6.49 Nyt aamun paras osuus eli meikkaaminen. Tänään mä aattelin pitkästä aikaa laittaa punaset huulet.

7.20 Meikkivalmis. Tuntuu, että tänään meni yllättävän vähän aikaa vaikkakin vasen kulmakarva päätti olla yks perkele.. Sitten vaatteiden päättäminen vielä ja jotain pientä aamupalaa.
7.32 Päädyin mun luottoneuleeseen jälleen kerran. Ärsyttää, kun kokoja ei kyseisestä neuleesta ollut muina väreinä enään.. Nyt hampaiden pesu ja laukun pakkaus. Ja samalla muistin että tänään vika tunti peruttu! Eli se tietää vain kahta oppituntia tälle päivälle.
7.48 Takki päälle, kengät jalkaan ja lähtö kohti kaveria ja sitten koululle.
7.59 Koululla. Äkkiä lokeroon salikamat ja sitten kipitänkin jo fysiikan tunnille. Fysiikan jälkeen on matikkaa. 
1
10.44 Tämän päivän tunnit ohi ja nyt kokoustamaan yhdessä luokan kanssa järjestettävästä liikuntapäivästä. Kyseiseen päivään on alle kuukausi ja nyt vasta aloitetaan perjaatteessa suunnittelemaan.  
12.00 Saadaan kokous ja asioita vihdoin päätettyä valmiiksi. Seuraava kokous tästä aiheesta olisi keskiviikkona edessä, jollon saadaan asioita aikalailla jo lyötyä lukkoon. Sitten kaupan kautta evästä, koska ruokailu jää välistä, jonka jälkeen salille.
12.22 Saavuttiin juuri salille. Nyt kamat vaihtoon, pakkelit pois naamasta ja sitten kohti keskivartalotreeniä ➡
13.24 Treeni valmis👊 Hyvä fiilis! Saatiin tehtyä aika hyvällä sykkeellä treeni läpi ja väsytettyä keskivartalo hyvin.  Nyt kaverin luo odottamaan meikkipakettia, jonka pitäisi olla 14 mennessä postilaatikossa.
13.32 Saavuttiin perille ja postissa olikin kirje, että paketti noudettavissa vasta 16 jälkeen, joten nyt olisi edessä läksyjä ja koulujuttuja siihen asti.
15.13 Läksytauko eli youtube-videoiden katselua, makoilua ja syömistä. Ei oikein sujunut noi läksyt tänään, mutta onneks osa niistä on vasta perjantaiksi. 

15.57 Malttamattomina ollaan kärvistelty, että kello liikkuisi kohti neljää nopeammin. Nyt sateeseen skootterilla noutamaan vihdoin sitä pakettia postista.
16.09 Unboxausta, testailua ja kokeiluja. Semmosta tyttöjen hehkutusta on siis edessä ;-)
17.07 Saavuin äskön kotiin ja ajattelin vielä tehdä viimeiset testit ennen treeneihin pakkausta. Kokeilla ripsien laittoa ja sen semmosta. 

17.26 Vihdoin sain meikit jätettyä rauhaan ja nyt siirryn pakkaamaan laukkua treeneihin ja Eerolle(poikaystävälle), kun menen tänään yöksi sinne suoraan treeneistä. Huomenna olisi  edessä tutkimusretki biologian luokan kanssa. 
17.34 Tuli viesti, että treenit peruttu, joten se muuttaa vähän illan pläänejä. Pitää vähän nyt katsoa, että mitä tekisin... 2
17.46 Päätin pistää meikit oikein kunnolla testiin ja meikata kunnolla ja ajan kanssa. Hah, eihän tää päivä oo jo tarpeeks sisältänyt meikkejen kanssa leikkimistä. 

19.34 Sain meikin valmiiksi ja  myöskin otettua miljoona selfietä ja kuvaa. Kohta puoliin olisin vihdoin valmis lähtemään poikaystävälle.
19.57 Saavuin tänne Eerolle ja rupeen poistamaan meikkejä heti. Ootin vaan että sain näyttää hänelle uudet räpsyt ja glitterin. Tässä välissä olisi myös luvassa puhelimen näpyttelyä, facebookkia, instagramia ja pinterestiä (johon oon ollut nyt aivan liian koukussa viimeiset pari viikkoa). Mut löytää sieltä nimellä @pilvipikivirta  

20.28 Nyt suihkuun, jonka jälkeen luultavasti vielä näpyttelyä siihen asti kunnes Eero saa pelinsä pelattua. Ja sitten tekemään jotain iltapalaa.
21.03 Tehtiin (tai siis Eero teki) iltapalaksi lämpimiä voileipiä. Oli muuten ihan törkeen hyviä! Mä en juurikaan ruokaa laita (enkä myöskään osaa) niin onneksi on joku joka osaa, ainakin paremmin kuin minä.
21.48 Päätettiin, että ruvetaan vielä katsomaan leffaa. Katsotaan Hobitin viimeinen osa Viiden armeijan taistelu (joka ollaan kummatkin jo nähty). Me tykätään ihan hirveesti katsoa leffoja yhdessä ja katsotaankin niitä tosi usein.
21.50 Ennen leffaa vielä hammaspesulle ja loputkin iltatoimet valmiiksi, jotta päästäisiin sitten mahd. nopee nukkumaan.
21.56 Leffa pyörimään ja samalla kurkkaan vielä viimeisen kerran someja lävitse.
23.51 Ei jaksetukaan katsoa ihan loppua. Kellokin tosin on jo aika paljon siihen nähden kun yleensä mennään nukkumaan. Herätys näyttäisi soivan 6h 50min päästä. Nyt hyvän yön pusut ja nukkumaan. Öitä!
3  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti