19.6.2018

BLOGAAJAT LOMALEIVOLLA

Olipa kerran koulu- ja työstressiin uupunut kassamyyjä, joka istui taukohuoneessa syöden eväitään. Puhelin värisi ja näyttöön ilmeistyi viesti, jossa kyseltiin lähtijöitä bloggaajien mökkireissulle. Kassamyyjä mietti, sitten hän pohti ja lopuksi hän ajatteli. Kello kulki kohti tauon päättymistä. Lopulta myyjätär päätti heittää ennakkoluulot eväspapereiden mukana roskiin ja lähteä hymyissä suin kohti kassaa ja odottamaan kesäkuun 15. päivää. Tuona päivänä hän matkustaisi yli kahden tunnin ajomatkan päähän viikonlopuksi mökille yhdessä 15 muun hänelle tuntemattoman bloggaajan kanssa. 

8 2 4

Mökkiviikonloppu toteutettu yhteistyössä LomaLeivon kanssa

Ihan mahtavaa tiistai-iltapäivää! Mä ja 15 muuta bloggaajanaista palattiin viime sunnuntaina viikonlopun mökkireissulta Joutsasta. Tästä onkin näkynyt jo jonkin verran kuvia meidän someissa ja nyt ajattelin tulla kirjoittamaan teille viikonlopusta enemmän.

Porukka, jolla sinne lähdettiin koostui eri tyylisistä bloggareista ympäri Etelä- ja Keski-Suomea. Mä lähdin mukaan lähinnä sillä periaatteella, että halusin tutustua uusiin ihmisiin ja hölmöhän tälläisestä tilaisuudesta olisi kieltäytynyt. Mua ei heitetty telttaan nukkumaan, eikä mua laitettu pitelemään rekvisiittoja ryhmäkuvien taustalle ja kävelemään yksin porukan jäljessä, mitkä oli niitä mun sisäisen monsterin ajatuksia takaraivossa reissulle lähdöstä. Meillä olikin ihan mahtava jengi kasassa, jossa kaikki pääsi mukaan juttuun! 

7 6 5

Me vietettiin tää mökkireissu LomaLeivon kahdessa mökissä, Kielossa ja Kissankellossa. LomaLeivo sijaitsee Joutsassa, Leivonmäessä ihan kansallispuiston siimeksessä. Nää meidän mökit oli myöskin ihan heidän Röykkälän lammastilan vieressä, missä päästiinkin näkemään näitä lampaita ihan lähietäisyydeltä. Lähietäisyyttä tarjosi myös heidän Olivia niminen karitsa, joka viihtyi ihmisten seurassa ja kuvattavana. Mun (ja uskon että muidenkin) lempparijutuiksi mökillä muodostui lampaat, porealtaat ja upeat maisemat! Ja tietysti huippuseuraa unohtamatta! Upeita maisemia tarjosi Leivonmäen kansallispuisto ja vaellusreitit, jotka oli ihan LomaLeivon mökkien tuntumassa. Lisäksi päästiin useempaankin otteeseen todistamaan rannalle ihan mielettömän upeeta auringonlaskua. 

3 9 10

Mistä bloggaajien mökkiviikonloppu sitten koostui? Perjantaina meidän "ohjelma" sisälsi pitkälti toisiin tutustumista ja yhdessä hengailua. Grillattiin, saunottiin ja lilluttiin porealtaassa molempina iltoina.  Lauantaina meille tarjottiin myös talon puolesta aamiainen, joka tarjoiltiin upeessa 1800-luvun rakennuksessa. Tän kotoisan ja maukkaan aamupalan ohessa meille esiteltiin heidän toimintaa, tiloja ja Röykkälän lammastilan tuotteita. Sitten päästiin moikkaamaan lampaita ja rapsuttelemaan heidän Nöpö-koiraa. Myöhemmin päivällä me käytiin porukalla kiertämässä kansallispuiston suolla ja pitkospuilla, joka tulikin ikuistettua ihan sammalista pilviin :-D Loppuaika mökillä oli sitä rentoutumista ja yhdessä oloa, mitä kaikki viikonlopulta odottikin. Sunnuntaina me kruunattiin viikonloppu vielä ihan mielettömällä brunssilla!

11 13

Mulle jäi viikonlopusta ihan huippufiilis! Oli ihana tavata samanhenkisiä ihmisiä ja saada uusia ystäviä. Kiitos vielä LomaLeivolle ja teille kaikille keiden kanssa siellä sain viettää aikaa, ootte huippumimmejä♥ 


Linkki LomaLeivon sivuille löytyy TÄSTÄ.

↓Tähän loppuun kokoon linkki-listaa sitten, kun muidenkin postauksia ilmestyy↓

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos vielä Pilvi viikonlopusta, oli tosi ihanaa nähdä suakin ja muutenkin, rentoutua vaan tuolla <3 Harmi kun ei keretty jutella enempää, hulinaa riitti! 8) Kivoja kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Jep hulinaa riitti, mutta eiköhän (ainakin toivottavasti) me vielä joskus jossain nähdä :-)

      Poista