17.8.2017

BLOGIN 1V SYNTTÄRIARVONNAT

Tänään olisi takana 1 vuosi uuden blogin parissa ja sen kunniaksi olen päättänyt järjestää teille arvontaa kiitoksena blogini tukemisesta!

Mun lukijakunta koostuu tosi pitkälti paikallisista, joukkuetovereista jne. Eli henkilöistä, jotka jollain tapaa tietää mut. Mutta tietysti multa löytyy myös muitakin lukijoita ja tämä määrä onkin ollut nyt kasvussa♥ Arvonta onkin siis jaettu kahteen osaan, sillä halusin muistaa molempia lukijakuntia.

3 4

Ensimmäinen osa on kiitoksena paikallisille. Tämä osa arvontaa on tehty yhteistyössä paikallisen salin 1st Gymin kanssa. "Ykkösen" sivuille pääset painamalla TÄSTÄ. Salilla on myös ulkotreenipaikka, johon mä en ole kylläkään kerennyt vielä tutustua. Lisäksi salilta löytyy hieronta- sekä PT palveluita. Salilla on myynnissä laadukkaat supermassin lisäravinteet sekä treenivaatetusta. Ja näin asiakkaana voisin sanoa salista sen verran, että jos haluaa laadukaan ja hyvällä ilmapiirillä höystetyn salin, niin tää on se paikka. Lisäksi salia pitää tosi ammattitaitoiset Timppa ja Heidi, joilta saat varmasti apua kysymyksiin ja treeniin. 

Arvonnassa olet mukana, kun olet tykännyt blogini facebook-sivuista (TÄSSÄ LINKKI). Tämä sen takia, että facebook on ollut isoin väylä paikallisille seurata blogiani. 

Arvonnassa on palkintona: 1 kuukauden lahjakortti 1st Gym salille sekä Betterbodies salihanskat naisille koossa M ja  Betterbodies sheikkeri. Arvo tälle paketille on 65 euroa.

1 2

Toinen osa on myös muillekin. Eli tässä arvonnassa olet mukana kommentoimalla tähän postaukseen mitä haluat multa jatkossa nähdä täällä tai YouTuben puolella ja liittymällä blogiin lukijaksi.

Arvonnassa palkintona: Lumena Artic spa suihkugeeli ja vartalovoide + pesusieni suihkuun. Arvo tälle paketille on 25 euroa. 

◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉

Iso kiitos kaikille blogiani lukeville ja tukeville henkilöille❣
Arvonnat päättyvät  24.8. kello 21.00.

12 kommenttia:

  1. Treeni-ja ruokavaliopostauksia.
    Treenivaatepostauksia.

    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  2. Haluaisin lukea treenipostauksia ja erilaisia haastepostauksia :)

    jenzxy61@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Olisi kiva saada lukea opiskelusta ja siihen liittyvistä vinkeistä, haasteista tai lukiosta ylipäätään. Lisäksi treenaamiseen ja vapaa-ajan viettoon liittyvät postaukset olisivat kiinnostavia! Terveelliset reseptit myös! :)

    kaisa.siitonnen@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Joo joku 'treeniviikkoni' tyyliset postaukset kiinnostavat itseäni eniten :) gowiththeflowblogi@outlook.com

    VastaaPoista
  5. Teeenivinkkejä aloittelijalle. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mua kiinnostais sun treeniruokavalio ja kaikki reseptit :) Myös semmonen ois kiva että kertoisit ihan heräämisestä lähtien monelta treenaat ja monelta syöt mitäkin. Seuraan sua jokasessa ja tykkäsin facesta <3

    jenny.mannisto@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Treenausvinkkejä kaipailen ;)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Ruokavaliopostaukset kiinnostavat :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Mua kiinnostaa eniten meikki- ja treenijutut! Niitä siis toivoisinkin:)
    eeva.kettunen.99@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Toivoisin treenipostauksia ja reseptejä terveellisiin herkkuihin :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Mua kiinnostais nähdä enemmän treenipostauksia! :) Heh, unohdin edellisestä postauksesta sitten sähköpostini...

    saarakia.rouvinen@gmail.com

    VastaaPoista