6.10.2017

10X PAKARAT MINI VASTUSKUMINAUHALLA

Yhdessä vaiheessa kaikkialla pyöri villitys mini vastuskuminauhoista ja kesällä mäkin hommasin omani. Nyt oon jo jonkun aikaa saanut tutustua näihin uusiin treenivälineisiin ja tänään kokosin teille 10 liikettä pakaralle näillä vastuskuminauhoilla.

Tämmönen on siitä loistava kapistus, että se mahtuu mukaan kaikkialle ja käy moneen eri treeniin lisänä. Jokainen näistä liikkeistä on siis tehtävissä myös ilman kuminauhaa, mutta tää vastuskuminauha tuo nimensä mukaan enemmän vastusta ja näin ollen saat enemmän tehoja treeniin. Mulla on käytössä Gymstickin minukuminauhat hardina.

Tässä teille siis liikkeitä, joista voitte mielenne mukaan koota treeniä. Treenin kulku voi mennä esimerkiksi niin, että 15-20x jokaista liikettä ja pari-kolme kierrosta.

a
1a
2a
3a



☆ Lantionnostoa voi toteuttaa erilaisilla variaatioilla. Tätä liikettä voi siis tehdä kuvan osoittamalla tavalla tai esimerkiksi niin, että lantion ollessa ylhäällä vie polvia ulospäin eli ns. lantionnosto + loitonnus samassa liikkeessä.
 Loitonnuksen voi toteuttaa istuen tai niin, että nostaa jalat irti maasta. Lisäksi liike toimii myös kylkiasennossa maaten!

4a 5a 6a 7a

 Kyykkyä oon tykännyt toteuttaa myös niin, että teen sen enemmänkin kyykkyhyppynä. Jalat lantion levyisessä haara-asennossa, josta hyppy kyykkyyn ja sieltä taas hyppy keskelle. Tää toimii loistavana loppupoltteena jalkatreenissä!

8a 9a 10a

Loppuun täytyy vielä mainita, että latasin uutta materiaalia vihdoin youtubeen. Videoon pääset TÄSTÄ.
Lisäksi mä olen tänä vuonna I love me-messuilla bloggaajapassilla, joten sain teille arvottavaksi 2 kpl pääsylippuja. Arvonta löytyy nyt Instagramista @pilvisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti