13.9.2016

PASTASALAATTI

Viime postauksessa mainostin, että tänään aion julkaista reseptiä tästä pastasalaatista. Tästä ohjeesta tulee tosi reilu annos, mutta tietysti vähän soveltamalla saa pienemmän annoskoon ja muokattua salaatin omaan mieleen sopivaksi. Esim. lisäämällä punasipulia tai vaikka kirsikkatomaatteja tai poistamalla jotain mistä et pidä. Mä todellakin suosittelen kokeilemaan tätä. On tosi nopee tehdä ja on myöskin super hyvää! Toivottavasti pidätte
1s

Tarvitset:
- 400g Gnocchi pastaa
- 2 pussia hernemaissipaprikaa
- 1 paketti viinirypäleitä
- 2 kermaviiliä
- 2 ranch-dippiä (käy mikä vaan dippi)
- 2×125g mozzarellaa
- 300g purkki  Felix suolakurkkuviipaleita
- 350g ylikypsä palvikinkkupala (voi olla valmiita kinkkusuikaleitakin)

2s

Ohjeet:
1. Tee dipit valmiiksi ja laita jääkaappiin.
2. Aloita keittämällä pasta. Eli n. 8min kiehuvassa vedessä.
3. Kiehauta hernemaissipaprikat kevyesti vedessä (pari minuuttia). Vettä niin, että hernemaissipaprikat peittyvät.
4. Pilko suolakurkut, viinirypäleet, mozzarella ja kinkut ja laita isoon kulhoon.
5. Kaada loput ainekset (dipit, pasta, hernemaissipaprikat) kulhoon ja sekoita.
+ Anna "tekeytyä" jääkaapissa 1-3h niin pasta maistuu parhaimmalta :-)

3s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti