10.9.2016

TYTTÖJEN ILTA

Collage 6 2 Vietettiin eilen tyttöporukalla oikeesti tosi pitkästä aikaa tyttöjen iltaa. Oli ihan törkeen ihana nähdä kaikkia niitä tyttöjä, kun en oo nyt pitkään aikaan kerennyt näkemään heitä. Nyt tosiaankin yritän pitää huolen, että nähtäisiin useammin. Me hoidettiin ruokapuoli nyyttäri-meiningillä ja mä tein äidin kanssa sinne jo aika vakkariksi kaikissa "pippaloissa" tullutta pastasalaattia. Tästä on muuten tulossa ensimmäinen ruokapostaus tiistaina! Äitini teki myös sienipiirakkaa. Yritettiin pitäytyä vähän kevyemmässä ruuassa (tottakai vähän piti kuitenkin olla myös hyvää) kun parilla tytsyllä oli treenit heti sen jälkeen. Mä menin illan jälkeen Eerolle yöksi ja katottiin Suits nimistä sarjaa, mitä ollaan nyt pari iltaa katsottu ja ollaan tykätty.
Tänään on mun synttärit ja täytin 17! Ehkä vähän "turhaikä", mutta mä oon aina rakastanut synttäreitä ja niiden juhlimista niin paljon, ettei haittaa yhtään vaikka kuinka olisikin turhaikä. Aamu alkoi sillä, että makoilin oikeesti rehellisesti 14 asti päivällä sängyssä ja katselin youtube-videoita ja söin irtokarkkia. Eero kävi aamulla koululla yhdessä jutussa ja hänen palattua jatkettiin sitä Suits-sarjaa. Kävin salilla kaverini kanssa ja sitten olenkin loppuillan tehnyt kaikennäköisiä koulujuttuja ja nyt tätä postausta. Illalla, kun Eero pääsee töistä, niin menen sinne taas yöksi.
7
4
 NEULE-THE EARTH COLLECTION
TOPPI-CUBUS
HOUSUT-CUBUS
KENGÄT-STADIUM

Ensi viikolla olisi luvassa treenejä, salia, koulua ja blogipostauksia. Mutta näiden lisäksi on luvassa ainakin yksi kokous, shoppailureissu Helsinkiin (luultavasti), sanakoetta ja lukemisen aloittaminen koeviikolle. Ja viikon päättää kauden viimeinen peli Hämeenlinnassa, mikä onkin sitten ratkaiseva, että päästäänkö me joukkueen kanssa SM-karsintoihin vaiko ei! Eli ensi viikko tulee olemaan taas aika täynnä erilaista ohjelmaa, mutta onneksi pienellä järjestelyllä kaiken saa sopimaan. Olen suunnitellut ja osaksi toteuttanut esim. postauksia etukäteen, millä säästän taas jo paljon aikaa. Nähdään siis ensi tiistaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti