1.9.2016

PORRASTREENI

Tänään olisi luvassa jälleen treenipostausta ja tällä kertaa aiheena porrastreeni. Mä kävin tekee tän tämän viikon tiistaina ja oli kyllä mielestäni hyvä! Voisin pyrkiä tekemään nyt alkuun aina yhden treeniaiheisen postauksen per viikko tai kaksi viikkoa. Tai pitää nähdä miten tää tästä lähtee rullaamaan. Mutta, eiköhän mennä itse asiaan.
Täälläpäin asuvat saattavat tietää Ryttylän portaat. Me oltiin siellä kahen kaverin kanssa vetämässä treeniä. Ne on vähän hankalat sen takia, että siinä menee frisbeegolf-väylä niiden "yli", mutta ihan hyvin se suju. Vähän jouduttiin välillä odottamaan. 
1 2
1. Ensimmäisenä vedettiin rappuset kahteen kertaan ripeällä hölkällä ylös asti. Palaaminen alas oli rauhallisempaa, mutta ei kuitenkaan kävelyä. 
2. Askelkyykyt ylös asti. Mä jätin kaksi rappusta väliin, koska se olisi ollut hankalaa näin pitkillä jaloilla jättää vain yksi rappu. Palautus alas taas semmosta rauhallista hölköttelyä. Kuva 2.
3. Ristiinjuoksut puoleen väliin (puolessa välissä vaihto toiselle kyljelle). Palautus taas rauhallista hölköttelyä. Eli siis kun edetään oikea kylki edellä, niin tuodaan vasen (aina ulompi) jalka oikean yli etupuolelta ja sitten siirretään oikea jalkaa yhden rapun eteenpäin. Sitten taas vasen jalka oikean yli jne.  Samanlailla vasen kylki edellä edetessä, mutta tietysti silloin oikea jalka on se joka astuu ristiin. Alempi kuva 3. yrittää selittää. 
4. Tasajalkaloikat puoleen väliin. Jätettiin aina yksi rappu väliin. Palautuksena rauhallinen hölkkä.
5. Luisteluhyppy puoleen väliin ja rauhallinen hölkkä alas. Luisteluhypystä en saanut onnistuneita kuvia aikaan, mutta hyviä ohjeita ja kuvia löytyy netistä paljon!
6. Yhden jalan hyppyjä 1/4-osa rappuja. Tehtiin aina 3x vasen jalka ja sit 3x oikee jalka jne. Palautus alas rauhallisella hölkällä.
7. Kaksi kertaa putkeen täysiä puoleen väliin asti ja ekan kerran alas tultaessa ripeellä hölkällä alas. Toisella kerralla alas päin tosi rauhallisella hölkällä ja ravistelulla. Juostiin joka toisella rapulla, koska kovaa mentäessä olis ollut vaikeaa sipsuttaa jokainen rappu. 

Tähän treeniin meni n. tunti, kun jouduttiin välillä odottamaan frisbee-heittäjiä. Treenistähän saisi vielä enemmän irti jos ei olisi pidellyt niin pitkiä taukoja välillä kun me. Toivottavasti tästä olis edes jollekin hyötyä!
3 4b

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti