27.10.2016

AVON OSTOKSET

Mä tilasin elämäni ensimmäistä kertaa Avonilta tuotteita testiin ja ajattelin nyt esitellä niitä teille. Mulle Avon on ollut ihan tuttu merkki, mutten oo vaan ikinä saanut sieltä tilausta aikaan. Oon seurannut mm. MakeupPiritaa youtubessa jo pidemmän aikaa ja siellä hän esittelee ja kertoo paljon Avonin tuotteista. Sitten yks päivä äiti tuli kysymään, että oisko mulla mitään mitä haluaisin sieltä tilata ja niin sain vihdoin tuotteita kokeiluun.
Avon on siis Yhdysvaltalainen kosmetiikkaa myyvä yritys ja se tuli Suomeen vuonna 2005. Avonilta ilmestyy 3 viikon välein uusi kuvasto, jossa on uusia tuotteita ja tarjouksia. Mun mielestä iso plussa Avonilla on se, että heiltä pystyy netistäkin ostamaan ja etsimään myyjiä. Ainut mitä pitäisin miinuspuolena on se, että Avon käsittääkseni testaa eläimillä (korjatkaa jos oon väärässä!). Mä en itse ainakaan toistaiseksi huomioi kosmetiikkaostoksissani eläintestausta. Lisää infoa Avonin sivuilta.
Tässä kävi nyt niin, että osa mitä tilasin oli vissiin poistuvia tuotteita(ihmekös oli niin halpoja), koska en löydä niitä enään Avonin sivuilta... Peitevoide, hiusmaski ja kuorinta oli ainoat mitä löysin, anteeks!

avon1 avon2 avon3

True Colour calming effects-nestemäinen peiteväri  | tarjoushinta nyt 7.75€ ( normaalihinta 12.00€)
Tätä en oo päässyt vielä testailemaan, mutta koostumus ja sävy tuntui ja näytti hyvältä kädellä.
Super extend-rajaustussi | 4.95€
Kädelle testattuna tää rajaustussi tuntui tosi hyvältä ja pigmenttiseltä. Kokeilin myös sormella "sotkea" tuotetta, mutta ei kyllä liikkunut mihinkään! Sitten vasta lähti liikkumaan, kun kastelin vähän sormea. Eli kyseessä ei ole mikään vedenkestävä rajaus.
Extra lasting-huulipuna (sävy: totally twig) | 2.95€
Mä rakastuin ihan täysin tähän sävyyn! Tää huulipuna tuntui huulilla myös hyvin pehmeeltä ja kosteuttavalta. Kestosta en vielä tiedä, mutta pigmentti oli ihan loistava!

avon5

360 Nourishment-ravitseva hoitonaamio | tarjoushinta nyt 2.95€ (normaalihinta 6.50€)
Mä pistin tän naamion tiistai-iltana päähän ja hiukset tuntuivat sen jälkeen kyllä tosi pehmosilta ja kosteutetuilta.  Pitää kyllä vielä jatkaa käyttöä ja katsoa, että näkee kunnolla toimiiko tuote.
Clearskin pure penetrating-huokosia puhdistava virkistävä kuorinta | tarjoushinta nyt 3.95€ ( normaalihinta 7.80€) 
Tätä kokeilin hiusnaamion kanssa samaan aikaan ja yllätyin kuin virkistävä vaikutus sillä oli! Tai se näkyi semmosena viileytenä, joka tuli heti pesun jälkeen kasvoille. Kuori todellakin niin tehokkaasti, että kaksi kertaa viikossa on kyllä maksimi (mieluummin jopa yksi kerta omalle iholle).


avon6

Avon care-kaakao yleisvoide | 2.95€
Bongasin tän 400ml jättipurkin kaakaon tuoksuista yleisvoidetta tohon hintaan 2.95€ niin olihan se ihan pakko tilata! Tuoksu on ihan mahtava. Mulla on talvella ihon kanssa hieman ongelmia, kun se kuivuu niin paljon. Tää tuntui myös tosi kätevältä ratkasulta, kun mulla menee naamarasvaa välillä tosi paljon kylmempään aikaan, joten nyt on ainakin tätä sitten varastossa.

avon4  
Magix-prime and set spray | 3.95€
Meillä oli eilen reissu Jyväskylän yliopistolle kaverin kanssa (ollaan mukana Cern-tiedeprojektissa) ja tiedossa oli pitkä päivä, joten oli loistava tilaisuus pistää tää tuote testiin. Heti suihkautuksen (krhm. korjaan setting spray suihkun) jälkeen iho tuntui vähän kireältä. Tuntui ja näytti myöskin siltä, että siinä olisi ollut joku kalvo. Bussissa valitin kaverilleni, että ihosta tuntuu lähtevän meikkiä vähän niinkuin puuterina. Nää voi toki johtua siitäkin, että sitä tuli laitettua vähän paljon. Päivän mittaan tunne kalvomaisuudesta ja puuterisuudesta loppui ja meikki näytti ihan hyvältä päivän ajan. Tosin en muistanut tsekata peilistä lopullista arviota reissulta tullessa, kun kiiruhdin poistamaan meikit salia varten... Huomenna sitten uusi yritys edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti