22.10.2016

I LOVE ME-MESSUT

Kuten oon teillekin maininnut niin olin tänään i love me-messuilla ekaa kertaa. Nyt ajattelin tulla kertomaan fiiliksiä ja vinkkejä teille ja lisäksi esitellä mun ostokset sieltä. Me mentiin sinne parin mun kaverin ja heidän äitin ja pikkusiskon kanssa. Saavuttiin paikalle vähän puoli 11 jälkeen ja siellä oli jo silloin aikamoinen kuhina päällä. Meille kaikille nää messut oli ihan eka kerta, joten aluksi meni hetki vaan ihmetellessä ja suunnitellessa päivää. 

Siellä oli tosi ahdasta ja "kojuja" oli paljon. Joten vinkki n.1: Varaa sellaset vaatteet, että on varaa ottaa pois kun tuleekin kuuma! Kaikista eniten väkeä taisi olla Nyx:n pisteellä, mutta väkeä oli oikeesti joka puolella ja paljon. Mä pyörin lähinnä sitä kauneus puolta ja sieltä teinkin suurimman osan ostoksistani. Sieltä löytyi mm. Nyx, Biozell, Elf (Kardashian Beautyn ja Tweezermanin kanssa) ja NBI, joka sisälsi mm. Tangle Teezerin, beautyblenderin. Vinkki n.2: Varaa mukaan käteistä, koska kaikkialla ei toimi kortti!

ilove1

Me lähdettiin sieltä "jo" 15 jälkeen, mutta ei siellä oikeestaan ollutkaan enään nähtävää. Eli reilu 4 ja puoli tuntia riitti meille hyvin. Siinä ajassa kerkesikin tulemaan jalat  ja selkä kipeiks, joten vinkki n.3: Ota mahdollisimman mukavat kengät! Monet muutkin rupes lähtemään meijän kanssa samoihin aikoihin, mutta väkeä tuli myös sisään vielä silloinkin. 

Mun mielestä messut oli tosi kivat ja voisin mennä uudestaankin ensi vuonna. Ne oli ehkä vähän hyvinvointi-painoitteiset omasta mielestä. Yllätyin, että näytteitä jaettiin niin vähän. Olin jotenkin olettanut, että niitä tuputetaan mukaan jokaiselta pisteeltä. Ei se ehkä huono juttu sinänsä ollut, mutta olisi ne kivojakin ollut ;-)

ilove3

I love me-messut järjestetään siis tänä vuonna 21.-23.10. messukeskuksessa Helsingissä. Siellä on erilaisia osioita: terveys, kauneus, muoti, koru&kello ja luonnollisesti. Messuilla järjestetään myös erilasia kilpailuja mm. bodypainting (mikä oli tänään lauantaina). Siellä on myös kaikenlaista muuta ohjelmaa joihin pääset tutustumaan tästä. Ja vielä vinkki n.4: Kannattaa varata mukaan myös vähän omaa evästä esim. välipalapatukoita ja vesipullo, jos ei heti syömispaikkaa löydy väenpaljouden takia.

ilove5 ilove6

Mä en oo ennen kokeillut Elfin tuotteita, joten otin messuilta muutaman jutun kokeiluun. Mukaan lähti kaksi luomivärin pohjustajaa: Eyelid primer (2e) ja Eye primer & Liner sealer (3.5e). Lisäksi otin mukaan glitterisen liquid eyelinerin (2e), jonka ajattelin sopivan hyvin esim. uuden vuoden meikkiin. 

ilove7

Sielä oli myös paljon Eyluren ripsiä 4e/kpl. Me bongattiin 3 ripsiparin paketti, jossa kaikki näytti tosi hyvältä. Sekin oli myös 4e. Jos ootte menossa huomenna vielä sinne, niin suosittelen todellakin mennä kurkkaamaan näitä ripsiä. (En muista tarkalleen pistettä, mutta oli jossain NYX:n läheisyydessä, samassa Batisten ja Real Techniquesin tuotteiden kanssa)

ilove8

Luonnollisesti-osiossa oli Leader Foods Oyn piste ja sieltä löytyi mm. erilaisia tummia suklaita, joita sai maistella. Mä ihastuin aivan täysin tohon caramel ja minttu makuun(yhteensä 2.5e), joten oli pakko ottaa ne mukaan. Yksi levy oli 1.5e ja nää kaksi siis sen 2.5e. Suosittelen todellakin näitäkin.

ilove9

Mukaan tarttui muitakin vähän tämmösiä "random" juttuja. Luonnollisesti-osiosta löytyi myös CocoVi:n piste, josta otin mukaan 250ml kookosöljy-purkin (5e). Oon pitkään miettinyt tämmösen ostamista ja nyt nappasin mukaani ja kokeilen tykkäänkö. Tästä voisi tulla myöhemmin jotain postausta! 
Mä en tarkalleen muista, että mistä mä ostin tuon treacle moonin kaakao-suihkugeelin(4e), mutta uskallan epäillä, että se olis ollut Beauty Pro OU:n pisteeltä. Tää tuoksuu aivan ihanalta!
Samalta pisteeltä mistä ostin tuon ripsisetin ostin myös Batisten kuivashampoota testiin. Mä en oo ennen kuivashampoota käyttänyt, mutta nyt halusin kokeilla tota XXL-volume miniversiota (2e). Normi kokoiset oli 5e!

Lisäksi ostin hiuspannan (2e) muistaakseni Willkem Oy:n pisteeltä.  Ja lähtiessä messuilta saimme mukaan myös 2kpl  Neutrogenan CC-voidenäytettä ja 2 kpl kuorintavoidenäytettä.

6 kommenttia:

  1. Tämä postaus tuli juuri sopivasti julki, sillä olin jo pidemmän aikaa miettinyt näitä I Love Me-messuja. Mutta itse en päässyt enkä ehdi huomennakaan käymään siellä kun on niin paljon muita juttuja hoidettavissa. :( Tiedätkö järjestetäänkö näitä messuja ensi vuonna? Postaus on kyllä tosi hyvä ja monipuolinen ja nuo vinkit tulevat tarpeen muita messuja odotellessa.

    https://jenna-mira.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että tästä oli apuja:-)
      Kyllä mä uskon, että järjestetään! On järjestetty kuitenkin jo useampana vuotena. Kiitos paljon <3

      Poista
  2. Olisin kanssa halunnu käydä noilla messuilla. Toivottavasti järjestetään ensi vuonnakin! Tosi kiva postaus! :)

    tanjinn.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä, että järjestetään :-) kiitos!

      Poista
  3. Näyttää sen verta kivalta et ehkä ens vuonna vois ittekin uskaltautua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen todellakin! Vaikka olikin väkeä niin oli silti kivat messut:-)

      Poista