7.10.2016

FRIDAY'S OUTFIT

4
Mun perjantai alkoi laittautumalla ekan kerran viikkoon kunnolla. Tai siis kunnolla meinaan enemmän kuin viikkoon. Heti aamusta oon myöskin rakastanut tätä päivää täysin ja päivän mittaan fiilis sen kun vaan jatkuu. Voi olla, että tän viikon hyvät yöunet ja lepääminen muutenkin on todellakin tehnyt tehtävänsä ja osoittanut miksi mun pitäisi nukkua enemmän.
Koulupäiväni sisälsi tänään vain yhden tunnin englantia, jonka jälkeen käväsin kotona ja sitten matkattiin poppoon kanssa (äiti ja kaksi pikkusisarta) kohti Hämeenlinnaa tikkien poistoon. Lääkäriltä tuli hyviä uutisia, että haava näyttää siistiltä ja vielä loistavia uutisia, että huomisesta lähtien saan alkaa liikkumaan taas! Tämä tietää sitä, että huomenna suuntaan pitkästä aikaa salille jossain vaiheessa päivää.
5-horz
Tää viikko on tuonut positiivisia viboja myös koulun suunnalta. Viime koeviikon tulokset ei ollutkaan niin pahoja parin aineen kohdalta. Ja jakson vaihtuessa kaikki kouluhommat ns. nollaantui ja nyt on ollut helpompaa kaikin puolin. Myös jalkapallosta alkoi todellakin ansaittu tauko, joka kestää 3-4 viikkoa. Tauon aikana ajattelin nähdä kavereitani, urheilla ja tehdä postauksia vähän enemmän kuin normaalisti. Syyslomakin osuu ihanasti just tauolle. Myös parit kemut on luvassa, joten tässä tulee olemaan vaikka mitä kivaa nyt seuraavien viikkojen aikana!
Mun päivä jatkuu tästä eteenpäin parilla koulujutulla, jos viitsin niitä tänään tehdä. Lisäksi oon Eeron kanssa, illalla tulee Vain elämää ja sitten jään Eerolle vielä yöksi♥. Toivottavasti teillä on myöskin ihana perjantai luvassa. Myöskin mahtavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Ps. Kiitos kaikille jotka ovat jo nyt linkanneet bloginsa viime postaukseen
1
 TAKKI-ONLY
T-PAITA-ADIDAS
HAME-H&M
SUKKAHOUSUT-H&M
KENGÄT-ADIDAS

5 kommenttia:

  1. Ihana toi adidaksen paita! Hyvää syksyä sulle! :-)

    VastaaPoista
  2. Oi, tykkään tästä sun asusta kovasti! :) Kaikki vaan sopii yhteen :)

    Jenni's lullaby

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos paljon❤ Hah joo siellä mä pyörin paljon, joten ei mikään ihme😁

    VastaaPoista