6.10.2016

LINKKAA BLOGISI

LINKKAA BLOGISI
Mun olisi vihdoin aika päivittää vähän lukulistalla olevia blogeja, joten tämmönen linkkaa blogisi-postaus on just kohillaan. Syitä uusille blogeille on paljon. Isoimpina syinä on varmastikin se, etten saa liikkua tällä hetkellä otsan takia ja meillä alkoi tauko. Myöskin se, että mulla on nykyään tosi harvoja blogeja mitä oikeasti seuraan ja olisi mahtava löytää lisää!
Aikaa en halua rajata, sillä voin tehdä vaikka useammankin esittelypostauksen niistä blogeistä, jotka mielestäni ansaitsevat esittelyä. Ja kerään blogeja siihen asti, kunnes olen tarpeeksi löytänyt. Kommentoithan siis blogisi linkin ja pienen esittelyn tähän postaukseen!

25 kommenttia:

  1. http://petrajanica.blogspot.fi/

    21-vuotiaan nuoren Turussa asuvan lifestyle-blogi.
    Elämän pieniä ja suuria iloja, ruoan tuoksua, sisustamista ja ripaus kauneutta.

    VastaaPoista
  2. www.aeska.fi
    24-vuotias nainen Rovaniemeltä. Minun blogissa näkyy paljon muotiin painottuvia postauksia, asukuvien tiimoilta. Satunnaisesti kirjoittelen myös kauneus ja lifestyle tyyppisiä postauksia :)

    VastaaPoista
  3. http://pinja-eerika.blogspot.fi

    17-vuotias helsinkiläinen, maailmasta hurmaantunut, elämänhaluinen jakaa kuvia ja kokemuksiaan maailmalta. Blogini on ikkuna maailmaani ja ajatuksiini. Täältä voit bongata ravintola- ja kahvilavinkit, sekä paljon muuta inspiroivaa niin hyvinvointiin kuin tyyliinkin liittyen!

    Tervetuloa kurkkaamaan! :-) Itse olenkin jo sun lukijasi!

    VastaaPoista
  4. http://viivimiljamaria.blogspot.fi

    Oon 17 vuotias lukiolainen Vaasasta, ja mun lifestyle blogista voi löytää oikeastaan kaikenlaisia postauksia. Tykkään kertoa omista jutuista ja kokemuksista, mutta kirjoittelen joskus myös resepti- ja vinkkipostauksia :)

    VastaaPoista
  5. Jenni's lullaby

    24-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy sisustusta, asuja, kirppislöytöjä, reseptejä ja ihan tavallista arkea. Arjessa mukana ovat aviomies, pian 2v taapero sekä loppuvuodesta syntyvä vauva. :)

    VastaaPoista
  6. Unelmia ja toteutushommia osoitteessa www.iitus.fi on lifestyle painotteinen blogi treenejä, arkea, ajatuksia, parempien elämäntapojen etsimistä ja terveellisempiä reseptejä.Blogia kirjoittaa 27-vuotias savolaistyttö. :)

    VastaaPoista
  7. http://katja-positivevibes.blogspot.fi

    20-vuotiaan tyttösen hyvän mielen lifestyle-blogi, joka sisältää mm. asuja, ostoksia, sisustusjuttuja etc! :)

    VastaaPoista
  8. Http://beawbe.blogspot.fi
    Tulevan liikunta-alan ammattilaisen höpinää hyvinvoinnista, arjesta koulun keskellä sekä tiestä aloittelijasta oikeaksi triathleetiksi.

    VastaaPoista
  9. www.milanmomentit.blogspot.fi

    " Blogin takana on alle parikymppinen kotipesasta maailmalle lentanyt nuorukainen! Milan sydanta lahella ovat niin perheen, ystavien kuin muidenkin ihmissuhteiden lisaksi ruoka, liikunta, matkustelu, kirjoittaminen, valokuvaus, kaikenlainen pohdiskelu ja elaman kauneuden ihmettely. Jos kiinnostaa, niin taalla paaset kuulemaan ja nakemaan kaikkea edella mainittua enempi tai vahempi, ilman o- tai a-kirjaimen ylapuolella olevia pisteita! "
    Oon just vasta aloittanut, niin en osaa yhtään sanoa voisko blogini olla mieleesi, mutta tervetuloa toki kurkkimaan ja katselee! Xx

    VastaaPoista
  10. Http://pienenpienitalo.blogspot.com

    Elämää omavaraisemmaksi pyrkivällä tilalla. Kolme lasta, neljäs kohta jo täällä.

    VastaaPoista
  11. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

    17-vuotiaan lukiolaisen valokuvausblogi :)

    VastaaPoista
  12. www.noorakurkela.com

    19-vuotias maailman matkaaja, tällä hetkellä asuinpaikka Australia:)

    VastaaPoista
  13. tassaetnyt.blogspot.fi

    22-vuotiaan graafisen suunnittelijan alternatiivinen lifestyleblogi, johon ikuistetaan värikästä arkea ja elämäntapavalintoja töiden ja opiskelun välistä.

    VastaaPoista
  14. Oon 16-vuotias lukiolainen Oulun läheltä, kirjoitan blogia iloisella asenteella asioista joita rakastan kuten muoti & kauneusjutut, ja silloin tällöin blogissa näkyy myös matkustelua! :)

    http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  15. www.sintunsalaisuuksia.blogspot.fi

    Pian 18-vuotta täyttävän lukiolaisen kuvapainotteinen blogi, jossa asiaa on vähän laidasta laitaan, kuitenkin painottuen hiukan pohdiskelevampiin teksteihin ja esimerkiksi runojakin löytyy useammasta postauksesta. :-) Tervetuloa tutustumaan!

    VastaaPoista
  16. www.sintunsalaisuuksia.blogspot.fi

    Pian 18-vuotta täyttävän lukiolaisen kuvapainotteinen blogi, jossa asiaa on vähän laidasta laitaan, kuitenkin painottuen hiukan pohdiskelevampiin teksteihin ja esimerkiksi runojakin löytyy useammasta postauksesta. :-) Tervetuloa tutustumaan!

    VastaaPoista
  17. Kirjoitan alle vuoden ikäistä ikiomaa Lookbookiani. Blogissa siis pääosin paljon asukuvia! :)

    http://saanaaivio.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. 16-vuotias lukiolainen kirjoittelee Lahdessa lifestyle tyylistä blogia ripauksella muotia ja kauneutta :) Joka viikko lujassa viikon vinkki sekä ruokapostaus muiden juttujen kanssa!

    https://prepula.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    20-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Blogistani löytyy mm. asukuvia, arkisia höpinöitä, reseptejä - ja tietty hyvää fiilistä. Tervetuloa seuraamaan! :)

    VastaaPoista
  20. Lifestyle, matkustaminen, muoti, kauneus, sekä kaikki se, mitä minä rakastan - siitä koostuu lukion toista vuotta käyvän espoolaisen blogi.

    http://ainoaxberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  21. http://jasmminemaria.blogspot.fi/

    Parikymppisen porilaisen lifestyle-henkinen blogi. Ikuinen materialisti. Pian sisustetaan intohimoisesti omakotitaloa ja tehdään diy-huonekaluja. 3viikon kuluttua arkea saapuu vauhdittamaan Koda-niminen koiranpentu.

    VastaaPoista
  22. 18-vuotias nainen mielenterveys-ongelmilla höystettynä. Hössötystä, tunteen purkauksia, syvällisiä ajatuksia ja hyvien hetkin fiilistelyä.

    www.kolhuinenkuori.blogspot.fi

    VastaaPoista
  23. https://venlaway.blogspot.fi

    Ruudun toisella puolella postauksia elämästään raapustelee 19-vuotias nuori juuri Tampereelle muuttanut naisenalku.
    useimmiten postaukset painottuu täysin arkipäiväisiin asioihin kuten opiskeluun, valokuvaukseen, shoppailuun ja juhlimiseen. :)

    VastaaPoista
  24. https://maijaviola.blogspot.fi/

    Uusi/vanha bloggailija. Kirjoitin yläaste-lukioajan yhdessä ystäväni kanssa ja nyt olen siirtynyt kyseiseen uuteen osoitteeseen. Muoti on selkeä pääaihe blogissani ja postaukset ovatkin lähinnä asupostauksia. Pari hassua videota, opiskelujuttuja ja matkustamista on myös siellä. :-)

    VastaaPoista
  25. http://mylifeassuski.blogspot.fi/

    Pian 19 vuotta täyttävän nuoren naisen alun lifestyle-blogi. Blogissani jaan intohimoni muun muassa muotiin, kauneuteen, sisustamiseen ja valokuvaamiseen ♥

    VastaaPoista