5.11.2016

A DAY WITH ME

Mun perjantai oli taas aika moista hulinaa aamusta loppuun. Päällä kävi neljä erilaista asua ja oikeestaan vasta illalla kerkesin rauhottumaan ja selata puhelinta ja sen semmosta. Mulla oli tarkotuksena, että oisin saanut tän postauksen jo eilen ulos, mutta sitten mä en kerennyt tehdä tätä yhtään päivän aikana valmiiks ja iltaani en viitsinyt käyttää "töiden" parissa.

Perjantaina 5.11. kello
8.15 Herätyskello soi. Äkkiä pois se, etten herätä Eeroa. Sitten samalla kaavalla, puhelin käteen, somet pikaisesti läpi ja sitten herättyäni nousen. 
8.19 Seuraavaksi naamapesu, naamarasvojen ja muiden juttujen laitto.
8.30 Tänään ei tee mieli meikata paljoa, koska aion mennä salille ja laittautua vielä senkin jälkeen.
8.39 Päädyin todella pikaiseen meikkiin. Nyt vaatteet päälle ja voisin ehkä vähän siivota mun kamoja läjään ettei Eero suutu kohta :-D
8.47 Pikainen aamupala, jonka jälkeen hampaiden pesu ja sitten laukun pakkaus.
9.00 Nyt lähtee autokyyti koululle. Äkkiä ulkokamppeet niskaan ja ulos!
9.09 Mä tulin koululle vähän aikaisemmin, kun pitää hoitaa yhdet mainokset loppuun, tulostaa ne ja käydä teippaamassa ne seinille.

1  
9.30 Enkun tunnille ->
10.15 Nyt kuuluttamaan ensi viikosta. Meillä on siis tulossa teemaviikko, jossa jokaiselle päivälle on jokin pukeutumisjuttu.
10.45 Välitunti. Meillä on ollut nyt tapana pomputella kavereiden kanssa välitunnilla, joten sitä varmasti luvassa nytkin.
11.06 Seuraavalle ja viimeiselle tunnille. Mulla on maantietoa, joka ei oo yhtään mun juttu.
12.13 Syömään -> Tänään olisi ruokana lihakastiketta ja perunaa...
12.30 Jäädään kaverini kanssa suunnittelemaan ensi viikon jutut loppuun, jotta kaikki olisi selvää sitten maanantaina kun tullaan kouluun.
13.03 Saatiin hommat hoidettua. Nyt pitkästä aikaa salille. Oikeestaan tuntuu ihan hyvältä, vaikka vähän väsyttääkin.
13.16 Hyrrr.... Inhottavaa kun on tullut niin kylmä.
 
3

13.22 Treenin aika. Kaverinikin tuli mukaan ja meillä molemmilla on ne 30-päivää haasteet meneillään, joten aloitetaan niillä alkulämpönä. Tänään tehtin ojentajia ja rintaa: 
- Penkkipunnerrus (käsipainoilla) 4x10
- Ristikkäistalja punnerrus 4x10
- Pull over (käsipainolla) 4x10
- Ojentajat ylätalja (tangolla) 4x10
- Ojentajat ylätalja (narulla) 4x10
- Kick back (käsipainoilla) 4x10
Ja tän jälkeen oltiin jo niin puhki, ettei vaan pystynyt tehdä enempää :-D
14.27 Ihan sika hyvä fiilis! Saatiin treeni tehtyä ja tuntuu hyvältä, että pääsin vihdoin raahautumaan tänne.
14.40 Saavuin justiinsa Eerolle. Käyn syömässä ja sitten äkkiä suihkuun ja laittauminen ihmisen näköseksi kun tulikin tämmönen yllättävä lähtö asioille. Käydään parissa kaupassa ja tankkaamassa ja sen semmosta. 
17.15 En odottanut yhtään, että tässä menisi näin kauan. No, nyt äkkiä meikit naamaan ja hiukset jotenkin ja vaatteiden vaihto.  

5  
18.15 Nyt lähdetään sinne kaverin tupareihin. Mä vien hänelle konvehtirasian ja yhden mukin. Ja sitten vielä viinirypäleitä tarjottavaksi.
18.45 Pienen säädön jälkeen päästiin perille. Vitsit, tää kämppä on ihan täydellinen!
21.16 Lähtö takaisin Eerolle. Mä en ollut sielä hirveen myöhään, koska halusin vielä keretä viettää Eeron kanssa aikaa ja rauhoittua.  
21.35 "Kotona!" Nyt meikit pois, suihkuun ja iltapalaa ja sen semmosta. Katsotaan varmaan tän päivän Vain elämää-jakso kun se jäi nyt näkemättä.
0.06 Rupes väsyttään niin hirveesti, että nyt nukkumaan. Hyvää yötä kaikille

2 kommenttia: