8.11.2016

TUTORIAALI: RUSKEA SMOKEY EYE

m1

Mä julkaisin instagramissa reilu viikko sitten yllä olevan kuvan, jossa mulla oli tämmönen tosi tumma ruskee silmämeikki. Kyselin jälkeen päin blogin instagramissa olisiko teillä kiinnostusta nähdä tästä tutoriaalia ja sen seurauksena tein tän uudelleen ja kuvasin. Ja syy siihen miksi lopputulos saattaa hitusen erota "alkuperäisestä" on se, että kun tosiaan tein tän uudelleen kuvien takia ja lopputuloksesta tulikin vähän siistimpi. Mun mielestä tää silmämeikki on ihanan helppo ja sävyjäkään ei käytetä niin miljoonaa...

Kirjoitan tekstissä jokaiseen kohtaan, että mitä sävynumeroa oon käyttänyt ja lopussa on kuva, jossa on kaikista sävyistä kuvat ja numerot sävyihin. Kannattaa aloittaa meikki näistä silmistä, että vältyt turhalta siivoomiselta jos meikkiä varisee poskille, sillä tummat värit saattaa yleensä tehdä sen.

1

1. Tälläinen on mun peruspohja jokaiselle meikille. Silmämeikin pohjustajaa (tässä kuvassa Elf Eyelid primer) ja sen päälle vaaleaa mattaluomiväriä (sävy 1.). Levitän mattaluomivärin liikkuvalta luomelta aina kulmaluulle asti ja tämä helpottaa häivyttämistä, mitä tässä meikissä tehdään paljon.
2. Isolla häivytyssiveltimellä pyörittelen 2. sävyt luomivakoon. Lopputuloksen ei tarvitse olla vielä kovin siisti, kunhan yläraja on hyvin häivytetty.
3. Otin vaahtomuoviapplikaattoriin sävyä 3. ja taputtelin sen silmä sisä- ja ulkonurkkaan.
4. Häivytä huolellisesti ja "yhdistä" sävyt luomivaossa.

2

4. (<- Huolimattomuutta) Toistin saman sävyillä 4. Ensiksi ruskean sävyillä ja sitten lopuksi tummensin mustalla.
5. Välissä aina huolellinen häivytys. Häivytystä kulmaluulle voi helpottaa käyttämällä apuna sävyä 2.  Lopputuloksen ei tarvitse olla vielä ulkonurkasta niin siisti...
6. .... koska se pyyhitään tässä vaiheessa esim. meikinpoistoliinalla skarpiksi.
7. Suihkutin luomivärisiveltimeen setting spraytä, jonka jälkeen otin sävyä 5. ja laitoin liikkuvan luomen keskiosaan. Tämän jälkeen pronssisen ja tumman sävyn raja häivytetään ja lisäillään tarvittaessa sävyjä.

3

8. Lisää rajaus oman fiiliksen mukaan. Mulla oli käytössä  Avonin Superextend-rajaustussi.
9. Ripsien taivutus ja ripsiväri, jotta ripset sekoittuu paremmin irtoripsien joukkoon. Voi myös jättää tän meikin tähän jos haluaa :-)
10. Irtoripsinä mä käytin Eyluren N. 121-ripsiä. Ja lisäsin sävyä 6. sisänurkkaan ja sävyä 7. alaluomelle. Toivottavasti tästä oli jotain apua/inspistä♡

4 m2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti