30.12.2016

MONTHLY FAVORITES-DECEMBER 2016

Ennen kun huomenna täräytetään vuoden viimeinen postaus, niin luvassa olisi vielä mun joulukuun suosikkeja. Marraskuun suosikit multa jäikin välistä, kun niitä ei ollutkaan niin paljoa. Ei ole kyllä näitäkään, mutta näytän nää silti :-P

1
Ensimmäisenä on tämmönen Partyliten Essential jar tuoksussa Holiday spices. Tää on ollut ihan täydellisen tuoksunen nyt jouluun ja mun mielestä ei ollenkaan liian pistävä. En osaa yhtään kuvailla tuoksuja, mutta jos nyt joku sana pitäisi löytää kuvailemaan tuoksua niin se olisi piparit. Elikä aivan täydellisen tuoksunen♥

3
Tää H&M:n teknistä ohutta materiaalia oleva treenihuppari on ollut nyt suosikkina jo marraskuusta lähtien. Tää on ollut siitä ihana, että kun meen salille niin aluks voi olla vähän viilee ja sit salilta lähtiessä on kuitenkin jotain vaatetta takin alle. Tää hengittää hyvin ja tosiaan mukava materiaali on plussaa.

2
Toinen suosikki jo marraskuulta on tää Adidaksen salipussukka. Ostin tän kun oltiin pelimatkalla Rovaniemellä ja sali käyttöön otin marraskuussa. Mulla on niin hirveesti aina tavaraa salilla mukana, niin ne kulkeutuu siellä paikasta toiseen kätevästi tässä pussukassa. Voisin tehdä salikassin sisältö-postauksen joskus?

4 5
Muutamat meikkisuosikitkin löytyi, vaikka siihen en oo nyt niin jaksanut panostaa. Ensimmäisenä on  Essencen all about matt-puuteri. Tätä en niinkään käytä kovin usein koko kasvoille vaan tällä tykkään asettaa silmänalusiltä peitevoiteet, kun mulla ne lähtee liikkumaan niin helposti. Lisäks jos haluun päivän mittaan korjata kiiltoa, niin tää on toiminut siihen hyvin.
Toinen Essencen suosikki on longlasting-huultenrajauskynä. Tää onkin voinut olla mulla joskus jo suosikeissa, mutta laitan sen nyt uudestaan. Mun edellinen tämmönen katkesi ja oli hankala olla ilman tätä, joten siksi tämä pääsi suosikeihin. On siis ollut lähes joka päiväisessä käytössä.
Viimeinen meikkisuosikki on Maybellinen The Nudes-luomiväripaletti. Löysin tän tavallaan "uudestaan" nyt viime kuun aikana. Hyvät sävyt ja niitä on helppo työstää. Tää sopii mun mielestä loistavasti matkakäyttöön ja saa tehtyä paljon erilaisia lookkeja. 

6 7
Joululahjaksi saadut beatsin kuulokkeet ja "instagram-muki" on ollut nyt käytössä ihan super paljon. Kuulokkeet on lähes koko ajan käden ulottuvilla ja oon vihdoin saanut juotua vettä päivän aikana, kun on ollut tuo muki. Ja varsinkin nyt kipeenä ollessa oon yrittänyt juoda jatkuvasti vettä kurkkukivun takia. Vielä en oo päässyt testaamaan kuulokkeita salikäytössä, mutta toivottavasti pian!

8
Viimeisenä suosikkina on melkein jopa mun lempparijuttu. Tässä on ollut muutamia semmosia vähän huonomman puoleisia aamuja, jolloin mun oma pikku spa-hetki on saanut pelastettua päivän. Tähän spa-hetkeen kuuluu piiiiitkä lämmin suihku, johon kuuluu shampoo, hoitoaine, suihkugeeli (joka on tietysti oltava ihan taivaallisen tuoksusta), vartalon kuorinta, hiusmaski, ihon pesu,  kuorinta ja kasvonaamio ja lopuksi vielä hampaiden harjaus suihkussa. Voi herran jestas se homma on muuten jotenkin niin rentouttavaa. Tämmönen tipsi teille, jos tulee vastaan huonoja aamuja, niin kokeilkaapa tämmöstä omaa spa-hetkeä! Testattu ja toimii ツ

12 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja!! Nuo beatsin kuulokkeet on varmasti aivan ihanat, ne on ollut miulla pitkäänkin sellaisella hankintalistalla :)

    VastaaPoista
  2. maybelinen nudes on kyllä älyttömän hyvä! testailin lomalla siskon palettia ja tykkäsin kovasti, hyvä korvike nakedin paletille :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Mä en omista Nakedin palettia, mutta toi on kyllä omasta mielestä hyvinkin laadukas :-)

      Poista
  3. Löysin blogisi jostain tuolta netin syövereistä ja täähän on tosi kiva :) Luin monta postausta taakse päin ja ihastuin täysin - omakin lukulistani kaipaa uusia blogeja hiljaisten blogien tilalle ja tää tuli juuri tarpeeseen :)

    so-up.fi/emma-karoliina/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon sulle! Tää kommentti piristi kyllä päivää♥

      Poista
  4. Selailin sun blogiasi ja tää on kyllä sellainen blogi, joita henkilökohtaisesti tykkään itse lukea. Jään ehdottomasti seurailemaan! :-)

    https://adaemmimaaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Spa-hetki kuulostaa ihanalta <3 Pitää itekin pitää sellainen joku ilta pitkän työpäivän jälkeen. Kivoja suosikkeja nää muutkin kyllä, moni noista tuotteista on munkin suosikkilistalla tai vähintään ostoslistalla :D

    ♥: Linda / Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihanan rentouttavaa ja työpäivän jälkeen varmasti ihan paikallaan :-) kiitos!

      Poista
  6. Ihana blogi sulla! Liityn ehottomasti lukijaks :)

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista