5.12.2016

VINKKI MEIKINPOISTOON

Heippa! Halusin tulla jakamaan teille tänään yhden meikinpoistoon liittyvän vinkin. Multa loppu joku aikaa sitten meikinpuhdistusliinat ja silloin päätin kokeilla tätä mistä kuulin tai luin jostain päin nettiä. Tähän et siis tarvitse lainkaan meikin puhdistustuotteita vaan kangasta ja kookosöljyä!

1

Mä en tarkalleen muistanut mikä kangas se oli mitä tässä joku oli käyttänyt, mutta päätin testata normaalin lakanan kankaalla. Revin kankaan pitkäksi suikaleeksi about 1m x 20 cm. Sitten huuhtelin kangasta lämpimän veden alla niin, että kangas kastui kauttaaltaan, jonka jälkeen puristelin ylimääräiset vedet pois. Sitten vaan otetaan kangaspalalla vähän kookosöljyä ja ruvetaan pyyhkimään ja pyörittelemään meikkiä pois naamasta. 

2 3

Tää on toiminut mulla tosi hyvin ja vahvakin meikki lähtee loistavasti! Tää on myös sen takia ihana tekniikka, että ei tarvitse lotrata veden kanssa ja ostella erikseen puhdistusliinoja koko aikaa. Kookosöljyä voi käyttää niin moneen muuhunkin eri tarkoitukseen naamanpuhdistuksen lisäksi. Myös toi liina kestää pitkään käytössä! Toivottavasti tästä oli jollekin apua. Kertokaa mulle jos ootte kokeillu tai kokeilette tätä ja miten se teillä toimii! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti